Pokerstjerne Allen Cunningham – han virkelig spiller poker med flaks

Allen har spillt på profesjonelt nivå i nesten en fjerdedel av sine 29 år.

Siden han startet for syv år siden, har Cunningham vunnetturneringer verden rundt, og har deltatt både på WPT og WSOP. Totalt så ligger Allen blant de topp ti som har tjent mest penger i løpet av karrieren med godt over $8 millioner i gevinster. Gå til nettstedet vårt og få norske casino bonuser. Skynd deg og begynn å vinne.

Hans største scene har vært WSOP. Cunningham har fire armbånd derfra, inkludert et i hver av de siste to årenes turneringer. spilllet hans i WSOP 2005 sikret han 2005 World Series of Poker Player of the Year-utmerkelsen. Han største øyeblikk er denne sommeren når han sikret seg enda et armbånd, og i tillegg klarte å slå nesten alle i hovedturneringens 8.773 påmeldte før han måtte bukke under for vinneren Jamie Gold, og ble slått ut på fjerdeplass.

“Allen Cunningham har ganske enkelt vært den beste all-round-spillleren på WSOP de siste to årene. Team Full Tilt er beæret over å kunne ønske en så vellykket spilller velkommen til sine rekker.” sa Howard Lederer, også medlem i Team Full Tilt. Med Cunningham i stallen så er det nå totalt 13 offisielle medlemmer i Team Full Tilt, i tillegg til tre dusin andre profesjonelle som er løst tilknyttet til Full Tilt. Av de femti menn og kvinnene som står på medlemslista til Full Tilt, så er det 67 WSOP-armbånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *