Pokerstjerne Annie Duke som virkelig kan spille poker med hell

Noen stjerner blir stjerner på grunn av familieforhold. Selvfølgelig er Annie Duke medlem av en berømt pokerspilllende familie.

Som barn ville Annie og hennes bror Howard Lederer, og søster Katy Lederer, spillle kort og andre spilll, og ofte endte Howard med å få kastet alle kortene etter seg av Annie. Det varslet ikke godt for Annies temperament ved et pokerbord, men det talte godt for hennes utrolig store konkurranseinstinkt. Da hennes bror begynte å spillle profesjonelt i New York var Annie der ofte og observerte spilllene, men hun turte aldri selv å spillle. Da Annie hadde avsluttet sin utdannelse i kognitiv psykologi ved Penn University, flyttet hun til Montana for å stifte familie.

norge poker

Utover å stifte en familie i Montana, begynte Duke også å spillle poker. Hun kunne umulig ha visst å det som startet i en kortklubb i Billings, Montana ville føre henne til berømthet og lykke, og det skjedde raskere enn noen kunne ha forestilt seg. Howard støttet Annie med $2.400 fra sin bankroll og ga Annie noen undervisningstimer. Etter to år med bygging av erfaring på kasinoer i Montana overbeviste Howard Annie om å hun skulle bli med og spillle i WSOP 1994.

Ved WSOP ble hun en øyeblikkelig hit. Hun ble nummer 13 ved sin første turnering, og nummer 3 i sin andre (hun slo ut Howard underveis). Annie hadde gjort de $2.400 om til $70.000 og det var farvel til Montana og hei til Las Vegas, da Annie flyttet familien fra de kalde temperaturene i Montana og til byen full av action.

Ti år inn i sin profesjonelle karriere hadde Annie i 2004 sitt beste år noens inn e, hvilket inkluderte en seier (og en fengende heads up kamp mot Phil Hellmuth) i WSOP invitational $2 millioner dollar-turnering. På det tidspunktet var det den 5. eller 6. største pengepremie noens inn e, og den største vunnett av en kvinne med god margin. Annies seire i 2004 var bl.a.:

1. plass – WSOP Invitational $2 million Championship
1. plass – Five Star Poker Classic
1. plass – WSOP Omaha Hi-Lo Split

På tross av sin hektiske kalender forblir Annie en fokusert mor og bruker mye tid på å oppdra sine fire barn. Annies historie er så utrolig å Hollywood har banket på døren ved flere anledninger, og rykter om film og/eller TV-serie om hennes liv har skutt fart.

dersom du vil vite mer om Annies ungdom kan du lese en bok skrevet av hennes søster, Katy, kalt ‘Pokerfjes’, som gir detaljer rundt deres oppvekst og har mange interessante ting å si om Annie og Howard.

I disse dager er Annie en fast spilller på Ultimate Bet. Annie skriver ofte artikler om poker og representerer Ultimate Bet ved forskjellige anledninger. Mange profesjonelle anser Annie Duke for å være en av de beste kvinnelige pokerspilllerne i verden noens inn e. Mange av de unnlater å nevne ordet ‘kvinnelige’ i den setningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *