Chip tricks: Butterfly

Butterfly er formodentlig det feteste sjetongtrikset men samtidig også det vanskeligste.

Instruksjon

Bruk 4 sjetonger.

Hold alle fire sjetonger mellom pekefingeren og ringfingeren (vinkelrett på fingrene), med langfingeren som støtte til baksiden av sjetongene. Dette er det samme grepet som blir brukt til starten av Thumb Flip. Sjetongene bør være ca. 1 til 3 cm fra fingerspissene.

Start med å løsne grepet om de to sjetongene tettest på håndflaten med tommelfingeren. Samtidig med at du løfter disse to sjetongene og ruller dem op på din pegefinger, så senker du også din ringfinger, samtidig som du hiver de to andre sjetongene med i ringfingerens retninger. Deretter skal du begynne å bevege lillefingeren opp mot pegefingeren.

Når du beveger ringfingeren utad, vil lillefingeren snart være plassert høyt nok til å komme i kontakt med sjetongene som blir holdt av ring- og pekefingeren. Bruk pekefingeren og langfingeren til å flytte disse to sjetongene i en posisjon hvor de blir holdt av ring- og lillefingeren.

Tips # 1

Vær sikker på at grepet med disse to fingrene er veldig sterkt, siden lillefingeren er den svakeste på hånden.

Når ring- og lillefingeren har et fast grep om de to sjetongene, skal du slappe av i pekefingeren, som bør holde to sjetonger sammen med tommelfingeren. På dette tidspunktet bør du holde to sjetonger med pekefingeren og tommelfingeren og to sjetonger med ringfingeren og lillefingeren.

Bøy langfingeren inn imot håndflaten. Så snart den er blitt beveget forbi sjetongerne, flyt de to sett med sjetonger sammen. Når de rammer hverandre, plasser langfingeren slik at den kan røre begge sett med sjetonger. Trykk på sjetongene med langfingeren.

Bruk tommelfingeren til å hive den innerste sjetongen vekk fra langfingeren. Bruk lillefingeren til å hive den ytterste sjetongen vekk fra langfingeren. Når du beveger tommelfingeren oppover og lillefingeren nedover, så beveges langfingeren vekk fra håndflaten, mens en sjetong rulles langs pekefingeren og en sjetong rulles langs ringfingeren. På dette tidspunktet bør du ha en sjetong i hver av de fire mellomrom mellom fingrene.

Merk!

Å utføre dette trikset er utroligt vanskelig, og det vil kreve masser av øvelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.Required fields are marked *